Reklamı Geç

Sina Pırlanta Uşak’lıların Hizmetine Girdi

Sina Pırlanta’nın 42. Şubesi Pozitif Grup bünyesinde Uşak'ta gerçekleştirilen açılış ile hizmete girdi

Sina Pırlanta Uşak’lıların Hizmetine Girdi
Advert

Pozitif Grup bünyesinde faaliyet gösterecek olan Sina Pırlanta Uşak’ta eski belediye binasında oluşturulan Yöresel Ürünler Çarşısı'nda gerçekleştirilen açılış merasimi sonrasında faaliyetine başladı.

Açılışa Sina Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Ali Lek, Karma Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Güngör, Karaltın Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kara, Sina Pırlanta Genel Müdürü Zafer Aydın, Pozitif Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Akavcı’nın yanı sıra davetliler katıldı.

Sina Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Ali Lek yaptığı konuşmada, "Uşak mağazamız Erdoğan Akavcı ve Doğan Ceynaler beylerin teşrifleriyle bizim Türkiye’deki 42. Mağazamız oldu. İnşallah yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 60 mağazaya ulaşacağız. Sina Pırlanta 100’den fazla satış noktasıyla Türkiye’nin önemli bir değeri ve önemli bir markası” diyerek duygularını dile getirdi.

Aaçılışa katılan misafirlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Pozitif Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Akavcı “heinizden Allah razı olsun, ben sizlerden razıyım Alllah’ta sizden razı olsun” dedi.

 Sina Pırlanta’da açılışa özel maliyetine satışlar ile özel tasarım ürünlerin de mağazada yer alacak.

Haberi Yorumlayabilirsiniz...
Kalan karakter sayısı : 500